Nieuwsbrief voor professionals

Editie 58, 18 december 2018
In deze nieuwsbrief:
  Geef een maaltijd weg bij Thuisafgehaald!
  Zorgverzekering vergoedt sporten bij een vereniging
  Animatiefilmpje pgb
  Griepprik ook van belang voor professionals in de zorg
  Kredietbank Rotterdam verhuist!
  Sportieve Taalles
  Subsidie eHealth naar minirobot en modelwoning
  Focusdag 8 april 2019
  Gemeente gaat door met Rotterdammers voor Elkaar
  Vanaf 14 januari: Cursus Krachtige Vrouwen
Handige links

Zorgdichtbij

GGD Rotterdam-Rijnmond

Centrum voor Jeugd en Gezin

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave voor professionals in de zorg, welzijn, jeugd en ondersteuning. Gemaakt door: gemeente Rotterdam, cluster Maatschappelijke Ontwikkeling.

Vragen of suggesties? Mail naar de redactie.

 

Geef een maaltijd weg bij Thuisafgehaald!

Geef een maaltijd weg bij Thuisafgehaald!
In elke Rotterdamse wijk staan tientallen koks te trappelen om te koken voor iemand die dat zelf niet (altijd) kan! Daarom komt Thuisafgehaald in december met een speciale actie voor 65-plussers.

Rotterdammers van 65 jaar en ouder mogen gratis een maaltijd van een van de thuiskoks proberen. Hoe fijn is dat! Een vers gekookte maaltijd van iemand in de buurt en nog thuisbezorgd ook als dat nodig is.Gunt u iemand een gratis verse maaltijd? Bel 06 - 83 44 71 97, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Een medewerker van Thuisafgehaald neemt dan contact met u op.

Voorwaarden
Thuisafgehaald werkt samen met de gemeente Rotterdam om eenzaamheid en ondervoeding onder 65-plussers tegen te gaan. Daarom geldt deze korting alleen voor mensen die geboren zijn voor 1954 en in Rotterdam wonen. Deze actie loopt tot en met 23 december 2018.

Ervaringsverhalen
Mevrouw Dodde bijvoorbeeld, is nog altijd heel blij met haar thuiskok Esther. Dit verhaal leest u hier. Thuisafgehaald koppelt heel graag meer mensen zoals mevrouw Dodde aan een thuiskok!