Nieuwsbrief voor professionals

Uitgave 87 - 27 februari 2020
In deze nieuwsbrief:
  Logeerhuis de Buren genomineerd voor Nationale Vrijwilligersprijs
  Mantelzorgsteunpunt in mei van start
  Meld gezinnen aan voor Fitte Families
  Nieuw maatwerkboek voor de aanpak van sociaal isolement bij ouderen
  Bachir werkt bij het Erasmus MC: lees het in de 010werkt
  Survivors laten stem horen in slagwerk
  Koen van Dijk nieuwe directeur-voorzitter van de Brede Raad 010
Handige links

Zorgdichtbij

GGD Rotterdam-Rijnmond

Centrum voor Jeugd en Gezin

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave voor professionals in de zorg, welzijn, jeugd en ondersteuning. Gemaakt door: gemeente Rotterdam, cluster Maatschappelijke Ontwikkeling.

Vragen of suggesties? Mail naar de redactie.

 

Bachir werkt bij het Erasmus MC: lees het in de 010werkt

Bachir werkt bij het Erasmus MC: lees het in de 010werkt
010werkt is een tweemaandelijkse nieuwsbrief. Elke Rotterdammer met een bijstandsuitkering ontvangt hem. In dit nummer onder andere het verhaal van Bachir die in een garantiebaan bij het Erasmus MC werkt en uitleg over het serviceteam.

In het februarinummer vertelt Bachir Hammouche over zijn garantiebaan. Hij werkt bij het Erasmus Medisch Centrum bij de afdeling Vastgoedbeheer en heeft het enorm naar zijn zin in deze ‘droombaan’.

Op pagina 3 en 4 leest u meer informatie over garantiebanen. De rubriek Vraag & Antwoord gaat over het serviceteam. Wanneer krijgen Rotterdammers te maken met dit team? En welke vragen kan dit team beantwoorden?

Hotspot hutspot
Verder in de 010werkt van februari: Handig kort nieuws over de sluitingen rondom de aanstaande feestdagen. Leuke vacatures voor vrijwilligerswerk in heel Rotterdam, de tip van HalloWerk en een artikel over Hutspot hutspot, een restaurant waar vele vrijwilligers de stap naar opleiding en/of werk zetten.

Op Rotterdam.nl/010werkt wordt het volledige verhaal van Bachir Hammouche gepubliceerd. Ook de eerdere edities van 010werkt zijn hier te vinden.